forum instellen

Post altijd je forum url bij een vraag.
Forumregels
Plaats altijd je forum url bij een vraag. Nog beter: plaats hem in je handtekening.
Heb je de FAQ gelezen?
Heb je de zoekfunctie gebruikt?

forum instellen

Berichtdoor wilger » 02 maart 2014 15:51

hallo
Ik snap niet waarom ik een nieuw forum niet goed gezet krijg.
Ik heb een praat huis gemaakt waar in ik zou willen dat iedereen die zich op de site aanmeld ook gesprekken kan plaatsen.
Als ik nu zelf inlog zie ik nergens staan ( NIEUW BERICHT )
Kan iemand bij jullie helpen om mijn forum zo in te stellen dat
Mensen die zich aanmelden , gelijk berichten kunnen plaatsen.
Zonder dat ik hen eerst moet toestemmen.

Het gaat om het volgende forum

http://canta.4rum.nl/index.php
wilger
Ervaren beheerder
Ervaren beheerder
 
Berichten: 32
Geregistreerd: 12 jun 2011 19:20
Woonplaats: amsterdam zuidoost
Forum url:: Vul hier je gratis forum url in.

Re: forum instellen

Berichtdoor Sander » 03 maart 2014 21:53

hoi,
heb je een testuser?
En heb je al getest met de standaard template?
misschien is er wat mis met de template.
Avatar gebruiker
Sander
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 1812
Geregistreerd: 29 feb 2008 10:22
Forum url:: http://forum.phpbbspecialist.nl

Re: forum instellen

Berichtdoor wilger » 04 maart 2014 09:13

zal dit van de week eens gaan bekijken.
indien het niet gaat lukken , kom ik erop terug
wilger
Ervaren beheerder
Ervaren beheerder
 
Berichten: 32
Geregistreerd: 12 jun 2011 19:20
Woonplaats: amsterdam zuidoost
Forum url:: Vul hier je gratis forum url in.

Re: forum instellen

Berichtdoor Nancy » 05 maart 2014 13:53

Hoi Wilger,
Hou er rekening mee dat een nieuw (sub)forum pas zichtbaar is als je de permissies hebt ingesteld.
Zolang je geen permissies hebt ingesteld, is het forum niet zichtbaar.
Wat jij verteld heb ik zelf ook wel eens gehad. Ergens stonden de permissies dan op "nooit" en deze overschrijft dan een eventuele "ja".
Je kunt permissies controleren via Permissies > Permissiemasker > Toon gebruikergebaseerde permissies.

Tip:
Als je nog geen testuser hebt, kun je zelf een testuser aanmaken.
Bij beheer bij Algemeen > Registratie instellingen bij Her-gebruik emailadres een zelfde emailadres toestaat dat dit mag, kan jij zelf een testaccount aanmaken met hetzelfde emailadres als dat je als beheerder gebruikt (wel andere gebruikersnaam natuurlijk), stel dan dat 2e account als gewone gebruiker in, dan kun je testen wat een "gewoon" forumlid wel en niet kan zien.
Als je het niet toestaat is ook goed, gebruik dan een 2e mailadres van jezelf om als nieuw account te registreren en ook dan heb je een soort testaccount om wat uit te proberen.
Nancy
Pro beheerder
Pro beheerder
 
Berichten: 42
Geregistreerd: 15 dec 2013 02:18
Forum url:: http://poppenhuishobby.4rum.nl


Keer terug naar Hulp nodig ?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

cron